Ordered List

KEMAHIRAN MENJAMIN KEHIDUPAN

LAWATAN PENGERUSI GIATMARA KE GM BACHOKSukacita dimaklumkan bahawa Menteri Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah (KKLW), YB. Dato' Seri Panglima Hj. Mohd Shafie Hj. Apdal telah melantik YB. Dato' Hj. Jaujan Hj. Sambakong, ADUN Sulabayan sebagai Pengerusi baru GIATMARA Malaysia berkuatkuasa 12 Jun 2013. Beliau merupakan Pengerusi GIATMARA yang ke-7 menggantikan YB. Dato' Shahiruddin Ab. Moin yang telah dilantik sebagai Ahli Mesyuarat Kerajaan Negeri Pahang pada 16 Mei 2013.

YB. Dato' Hj. Jaujan Hj. Sambakong yang pernah bertugas sebagai Setiausaha Sulit Kanan dan Setiausaha Politik kepada beberapa Menteri termasuk YB. Menteri KKLW . Pelantikan YB. Dato' Hj. Jaujan Hj. Sambakong ini akan dapat menggerakkan lagi usaha-usaha GIATMARA dalam memberikan perkhidmatan terbaik penuh tanggungjawab, dengan azam untuk meninggikan lagi mutu perkhidmatan kepada anak didik kita dan seterusnya akan menjadi legasi yang berterusan. 

GIATAMARA Bachok mengucapkan berbanyak terima kasih kepada YB Dato' di atas kunjungannya ke sini pada Khamis, 11/7/2013. Ini merupakan lawatan pertama beliau ke Bachok dan juga mana mana GM di seluruh Malaysia.
 No comments :