Ordered List

KEMAHIRAN MENJAMIN KEHIDUPAN

HARI KELUARGA GIATMARA BACHOKSebelum ini GM Bachok telah mengadakan HARI KELUARGA bertempat di Kluang Beach Resort, Besut Terengganu pada 04 - 05 Julai 2013, iaitu sebelum Ramadhan. Program berkenaan disertai oleh semua wargakerja GM Bachok bersama ahli keluarga masing masing. Pelbagai aktiviti diadakan bagi memeriahkan suasana disamping merapatkan lagi hubungan silaturrahim sesama sendiri. 


Bersempena juga dengan minggu akhir orientasi pelatih sesi 1/2013, satu kem motivasi diadakan di tempat yang sama.  Pada kem tersebut, pelatih didedahkan dengan motivasi berunsurkan jatidiri selama dua hari satu malam di bawah seliaan Kapten Suhaimi, daripada KAGAT.


Sekalung penghargaan dan ucapan terima kasih di atas cetusan idea bermakna daripada Pengurus GM Bachok yang baharu iaitu En. Diami Bin Yusoff, sesungguhnya ini merupakan satu fenomena baru kepada kami semua kerana sebelum ini belum pernah diadakan majlis seumpama ini di sini.


Terima kasih juga kepada Cikgu Rozlan bersama Cikgu Zailani di atas komitmen yang diberi sehingga Hari Keluarga ini berjaya diadakan dengan cemerlang. Begitu juga dengan wargakerja lain... memang MANTOP !!!


Seterusnya beberapa rangkap pantun buat renungan bersama :


Harum sungguh bunga melati
Hiasan sanggul amat memikat
Bertolak ansur, hormat menghormati
Mengukuh perpaduan ikatan muafakat


1 comment :

Myhara said...

rindu saat di giat bachok batch 2011/1.. tq buat cikgu semua sbb bg kmhiran pd sy..